Palvelut

Rekisteröinti- ja vakuutuspalvelut
Rekisteröinti- ja vakuutuspalvelut vaivattomasti samalla kertaa. Meillä voit valita ajoneuvosi vakuutuksen haluamaasi vakuutusyhtiöön ja halutessasi saat rekisteröintiasiakirjat mukaasi välittömästi.

Määräaikaiskatsastus
Kevyen kaluston osalta katsastukseen voi tulla aikaa varaamatta, silloin kun itselle parhaiten sopii tai voit myös varata ajan etukäteen.
Henkilöautojen ensimmäinen katsastus tulee suorittaa kolmen vuoden kuluttua käyttöönotosta käyttöönottopäivämäärään mennessä. Neljäs vuosi on vapaa vuosi. Viidennestä vuodesta lähtien katsastus on vuosittain. Pakettiautoilla katsastus on kolmannesta vuodesta lähtien joka vuosi. Määräaikaiskatsastus voidaan suorittaa aikaisintaan neljä kuukautta ennen käyttöönottopäivämäärää.

O2-luokan perävaunut (esim. matkailuperävaunut) tulee katsastaa kahden vuoden välein, aina vuoden loppuun mennessä.

Liikennekäytöstä poistetun ajoneuvon katsastus
Tullessasi katsastamaan liikennekäytöstä poistettua ajoneuvoa sinun tulee ilmoittaa katsastukseen tulostasi, tällöin saat luvan ajoneuvon siirtämiseen katsastustoimipaikalle. Liikennekäyttöön otto on erillinen toimenpide. Katsastustoimenpide ei muuta ajoneuvoa liikennekäyttöön.

Jälkitarkastus
Määräaikaiskatsastuksessa hylätty ajoneuvo on jälkitarkastettava 1 kk kuluessa katsastuksesta. Jos jälkitarkastuksesta on kulunut yli kuukausi, katsastus on suoritettava kokonaisuudessaan uudestaan.

Raskaskalusto
Raskaalla kalustolla on käytössä ajanvaraus, näin varmistamme katsastukseen pääsyn sekä vältymme turhalta odottelulta. Olemme vahva osaaja raskaan kaluston katsastuksissa ja tarjoamme ammattiliikenteellekin nykyaikaiset puitteet katsastukseen. Tarkastamme katsastuksen yhteydessä veloituksetta laakereiden kunnon tätä varten kehitetyllä laitteella. Raskaalla hallilla on mittaa 30 metriä, jossa katsastustapahtuma hoituu helposti säästä riippumatta. Kuorma-autot, raskaat perävaunut sekä linja-autot katsastetaan joka vuosi käyttöönottopäivämäärään mennessä. Raskaalla kalustolla määräaikaiskatsastus voidaan suorittaa aikaisintaan kuusi kuukautta ennen käyttöönottopäivämäärää.

Muut katsastukset
Määräaikaiskatsastusten lisäksi teemme kaikkia erikoiskatsastuksia: muutos- ja rekisteröintikatsastuksia sekä yksittäishyväksyntöjä.
Maahantuontikatsastusta varten tarvitaan ajoneuvon alkuperäinen rekisteriote sekä vaatimustenmukaisuustodistus tarvittaessa.

Näihin toimenpiteisiin sinun on hyvä varata hieman enemmän aikaa.


Museotarkastajat
Lue lisää...

Kuorma-autot ajanvarauksella.
Lue lisää...

Uudet internetsivut julkaistu
Lue lisää...


Yhteistyössä
POP-Autovakuutus